Hem

Våra Safaris

Kilimanjaro

Mt. Meru

Strandsemester

Djur Parker

Specialpaket

Om Tanzania

Information

Före avresa

Bookning

Voluntärarbete

Betalning

Om oss

Kontakt

 

Home>Om Oss

 

Marangu Leden
6 dagar 5 nätter + 2 Hotel övernattning
USD$ 1400 p.p

Läs Mer....

 

Machame Leden
6 dagar 5 nätter + 2 Hotel övernattning
USD$ 1500 p.p

Läs Mer....

 

Rongai Leden
6 dagar 5 nätter + 2 Hotel övernattning
USD$ 1700 p.p

Läs Mer....

 

Lemosho Leden
6 dagar 5 nätter + 2 Hotel övernattning
USD$ 1600 p.p

Läs Mer....

 

Shira Leden
6 dagar 5 nätter + 2 Hotel övernattning
USD$ 1500 p.p

Läs Mer....

 

Umbwe Leden
6 dagar 5 nätter + 2 Hotel övernattning
USD$ 1500 p.p

Läs Mer....

 

Välkommen till Tanzania, Kilimanjaros och Seringetis land. Pumba Safaris and Adventures Ltd välkomnar er med stolthet till detta vackra land med dess vänliga människor, olika kulturer, magnifika sjöar rikt på djur live och även stor tillgång till sandvita stränder både på fastlandet och de romantiska paradisöarna Zanzibar och Pemba. Och för den äventyrslystna finns bergsbestigning uppför Afrikas högsta berg Kilimanjaro

 "PUMBA" ordet kommer från Disney filmen LION KING (1994).  Pumba var menat att betyda vårtsvin och Simba betyder lejon på Swahili.  Pumba betyder inte på vårtsvin Swahiliutan är ett sydafrikanskt ord för vårtsvin

  

Mr Stephen Kisanga

Grundare till Pumba Safaris är Stephen Kisanga. Född och uppväxt i Tanzania Stephen här också bott i Sverige många år och behärskar både det svenska språket och svenska kulturen. Jag delar med glädje med er av mitt land som jag älskar och beundrar. Låt mig guida dig runt till African pärlor, för jag är verkligen Tanzanias exporter. 

Företaget grundades av mig, Stephen Kisanga 2007. Jag har 13 års erfarenhet av safari resor som safari guide och har efter många resor blivit djupt inspirerad efter min fantastiska resor.Jag är uppvuxen I Tanzania vid Kilimanjaros rötter i shaggaland. Djurlivet har alltid varit en del av min uppväxt och det har därför också fallit sig naturligt att arbeta med detta som vuxen. Jag har bott i Sverige i 9 år och pratar flytande svenska och har goda kunskaper om den svenska kulturen. Huvudsakligen har vi turister från Skandinavien men även från andra länder runt om i världen.På hemsida kan du läsa om olika resealternativ och vi hoppas att du ska hitta något som passar dig och din familj. Vi är mycket flexibla och självklart försöker vi tillmötes gå våra turister om de har speciella önskningar angående sin resaJag säger hjärtligt välkommen till Tanzania.

 

 

 

 

 

Pumba Safaris & Adventures Ltd är det lilla personliga reseföretaget som på bara några års tid blivit en av de största leverantörerna av safariresor till Tanzania. Vi erbjuder endast researrangemang i Tanzania. All personal är mycket kunnig och kan landet utan- och innantill. Huvudkontoret ligger i Dar es Salaam, men vår safaripersonal bor och verkar i Arusha – dvs utgångsplatsen för alla safariresor. Affärsverksamheten är helt internetbaserad vilket gör att du som kund slipper vara med och betala notan för dyra kontorslokaler. Då vi har egen safarilicens arbetar vi helt utan mellanhänder och du får på hemmaplan snabb hjälp med att planera safariresan via e-post och/eller telefonkontakt. Eftersom Pumba Safaris & Adventures Ltd också överlåter till kunden att boka reguljärflygsbiljetterna själva – blir även flygresan billigare för dig som kund och än bättre är att du själv kan bestämma exakt tidpunkt för din semesterresa – dvs flexibiliteten ökar. Alla safariresor kan nämligen påbörjas exakt den dag du själv önskar under året. Du väljer själv vilka nationalparker och reservat du önskar besöka, antalet dagar för en safari och vilken standard du vill ha på hotellen och om du önskar hjälp med bokning av inrikesflyg och/eller hotellvistelse på sol-/baddestinationen Zanzibar. Vi är alltid angelägna om att optimera viltskådandet under en safariresa för kunden – detta innebär att vi under årets olika månader inte erbjuder standardiserade safaripaket, utan Pumba Safaris & Adventures Ltd rekommenderar de hotell som ligger i de områden där den stora anhopningen av djur verkligen finns. Därmed slipper du också långa och föga givande transportsträckor med jeepen. Noterbart i detta sammanhang är att många andra researrangörer lägger sina resenärer på hotell som är malplacerade i detta avseende (bara för att de har kontraktsbundna överenskommelser med olika safaribolag och hotell). Sammanfattningsvis innebär detta att det reseupplägg som kunden erbjuds av Pumba Safaris & Adventures Ltd blir ca 20–30% billigare än vad konkurrerande reseföretag kan erbjuda.

SAFARI NJEMA NA KARIBU TANZANIA! = Trevlig resa och välkommen till Tanzania!

Sätt foten på Afrikas tak 5 895 möh! Kilima Njaro betyder ungefär ”det lysande berget” på swahili. Vi ta dig till Afrikas tak inom 6 dagar via Machame leden (tältning), med egen guide, kock och ett antal portrana. Avresa varje vecka.
Pris - USD$ 1500 per person
         
...Läs mer...

 

 

 

Tanzania är en dröm för många med naturintresse. Det vidsträckta Serengeti är det området du oftast får se på naturfilmerna. Att med egna ögon få se hur lejon, antiloper och elefanter rör sig över savannen är en mäktig upplevelse. Under denna resa kommer du att bli berörd av det ursprungliga Afrika! 

 Läs Mer....

Vår tältlodgesafari i Tanzania är mycket lik vår resa Lodge Safari, men den som vill komma den afrikanska vildmarken ännu närmare ska välja denna safariresa. När du går in i tältet och lämnar den klara afrikanska stjärnhimlen bakom dig tar inte upplevelserna slut – savannens ljud följer med hela vägen till huvudkudden.

 Läs Mer....

At tälta under safari är den bästa sätt att komma så nära till Afrika och naturen. Det kana vara den billigaste sätt att besöka de populära parker runt omkring i Tanzania. Att åka med en grupp med andra resenär under safari är själv en upplevelse

 Läs Mer.....

 

Copyright(c) 2011 Pumba Safaris & Adventures Ltd. All rights reserved.
info@pumbasafaris.com

Website Powered by Inabana Inc. If any part of this website is not working please contact the Webmaster

Reise nach Tansania -Safari, Kilimandscharo und Sansibar