Hem

Våra Safaris

Kilimanjaro

Mt. Meru

Strandsemester

Djur Parker

Specialpaket

Om Tanzania

Information

Före avresa

Bookning

Voluntärarbete

Betalning

Om oss

Kontakt

Res med oss och upplev 3 dagars tältsafari i norra Tanzania. Egen kock och guide följer med under safarin. Vi beöker Lake Manyara, Ngorongoro Crater och Tarangire. Två övernattningar i tält med helpension. Avresa varje vecka.
Pris- Från USD$ 1150 per person.
Minst 2 personer.
OBS! Priset sjunker om ni är flera st. 
       
...Läs mer....

 

Res med oss och upplev vår klasiska 6 dagars tältsafari i norra Tanzania. Egen kock och guide följer med under safarin. Vi beöker Lake Manyara 1 natt, Serengeti 2 nätter, Ngorongoro 1 natt och Tarangire 1 natt. Fem övernattningar i tält med helpension. Avresa varje vecka.
Pris: Från USD$ 1800 per person
Minst 2 personer
OBS! Priset sjunker om ni är flera personer.
      
...Läs mer ...

 

Sätt foten på Afrikas tak 5 895 möh! Kilima Njaro betyder ungefär ”det lysande berget” på swahili. Vi ta dig till Afrikas tak inom 6 dagar via Machame leden (tältning), med egen guide, kock och ett antal portrana. Avresa varje vecka.
Pris - USD$ 1500 per person
         
...Läs mer...

 

  

Välkommen till Tanzania, Kilimanjaros och Seringetis land. Pumba Safaris and Adventures Ltd välkomnar er med stolthet till detta vackra land med dess vänliga människor, olika kulturer, magnifika sjöar rikt på djur live och även stor tillgång till sandvita stränder både på fastlandet och de romantiska paradisöarna Zanzibar och Pemba. Och för den äventyrslystna finns bergsbestigning uppför Afrikas högsta berg Kilimanjaro.

 "PUMBA" ordet kommer från Disney filmen LION KING (1994).  Pumba var menat att betyda vårtsvin och Simba betyder lejon på Swahili.  Pumba betyder inte vårtsvin på Swahili utan är ett sydafrikanskt ord för vårtsvin

Vi erbjuder prisrelvanta expeditioner till samtliga attraktioner i Tanzanias,  Pumba Safaris & Adventures Ltd finner du i staden Arusha som ligger i Norra Tanzania.

Våra objektiv är att främja utvecklingen av Tanzanias turism I alla avseenden. Vi samarbetar med många olika intressenter och den offentliga sektorn  genom att  tillgodose vår klienter med bästa möjliga bevisbaserade service.

I Tanzania kan vi erbjuda safariresor dels i norra delen av landet, de kända reservaten Serengeti, Ngrongoro, Tarangire och Lake Manyara. Men även i södra delen där de mindre kända reservaten Selous, Ruaha och Mikumi ligger. Välj mellan 1 - 10 dagars safariprogram i olika klasser: från camping till lyx! Ni kan kombinera safarin med sol & badsemester på Zanzibar eller Pemba island! Det är även möjligt att kombinera safariresan med sol & badsemester på Sadani (som ligger vid Tanzanias kust) eller på Seychellerna. Välj att åka individuellt eller följ med på en gruppresa. Vår lokala agenter på plats ser till att ni får ut maximalt av er vistelse!

Vi erbjuder också vandringar på Kilimanjaro - Afrikas högsta berg samt det mindre berget Mount Meru.

Vi säljer våra resor till lägsta möjliga pris eftersom

  • Vara bokningar är helt Internetbaserade och vi har därför inga dyra försäljningskontor för våra Tanzaniaresor i Sverige. All administration och safariplanering sköts från personal i Tanzania, Östafrika, vilket håller ner våra omkostnader.
  • Vi arrangera alla safari samt Kilimanjarovandringar i egen regi. Vi har egen safarilicens och jeepar, så vi behöver inte gå via fördyrande mellanhänder och återförsäljare.
  • Kunderna får själva hantera bokningen av flygbiljetter till Tanzania . Våra resenärer bokar själva sina flygbiljetter via flygbolagens hemsidor, för att komma till Kilimanjaro Internationall Airport i Tanzania eller till den närbelägna flygplatsen i Nairobi, Kenya (vi ordnar dock med inrikesflyg mellan Kilimanjaro, Zanzibar samt Dar es Salaam).
  • Våra kunder betalar med US-dollar till vårt företagskonto i Tanzania. Vi behöver därmed ingen extra säkerhetsmarginal för valutaförändringar då alla våra kostnader som safariarrangör är i dollar.
  • Vi arrangerar enbart safariresor till nationalparkerna i nordvästra Tanzania (med bl.a. Serengeti och Ngorongoro-kratern). Vi har vår utgångspunkt från staden Arusha som ligger inom körvänligt avstånd till både Kilimanjaro International Airport samt nationalparkerna, vilket väsentligt håller ner transportkostnaderna.
  • Vi har bra avtal med de hotell som vi samarbetar med både på Zanzibar och på fastlandet. 

 

Privatresor

Djursäkra safarier för famlijen, dina vänner och dig.
Valfria resdatum. Jeep, lodger och tältcamp. Guidning
på engelska. Kan kombineras med t ex Zanzibar.

 

 

Eget safariprogram

Res på en safari som skräddarsys utifrån dina önskemål.
Safarin du har drömt om. Bushnära tält eller lyxiga lodger.
Tre eller femton safaridagar. Ballongsafari eller vandring.
Fotosafari eller fågelskådning. Eller alltihop.

 

 

Tanzania är en dröm för många med naturintresse. Det vidsträckta Serengeti är det området du oftast får se på naturfilmerna. Att med egna ögon få se hur lejon, antiloper och elefanter rör sig över savannen är en mäktig upplevelse. Under denna resa kommer du att bli berörd av det ursprungliga Afrika! 

 Läs Mer....

Vår tältlodgesafari i Tanzania är mycket lik vår resa Lodge Safari, men den som vill komma den afrikanska vildmarken ännu närmare ska välja denna safariresa. När du går in i tältet och lämnar den klara afrikanska stjärnhimlen bakom dig tar inte upplevelserna slut – savannens ljud följer med hela vägen till huvudkudden.

 Läs Mer....

At tälta under safari är den bästa sätt att komma så nära till Afrika och naturen. Det kana vara den billigaste sätt att besöka de populära parker runt omkring i Tanzania. Att åka med en grupp med andra resenär under safari är själv en upplevelse

 Läs Mer.....

Den så kallade migrationen, dvs de enorma vandrande hjordarna med gnuer och zebror, uppehåller sig normalt sett i Serengetiområdet vid tiden för resorna: i centrala Serengeti och/eller Västra korridoren i juni, central och i norr i oktober samt centralt och i söder i december och februari.

 Läs Mer..

 

 

[Home][Våra Safaris][Kilimanjaro][Mt. Meru][Strandsemester][Djur Parker][Om Tanzania][Information][Vanliga Frågor][Bookning][Voluntärarbete][Kontakta oss][Om Oss]

 

You are visitor number :

 

Copyright(c) 2011 Pumba Safaris & Adventures Ltd. All rights reserved.
info@pumbasafaris.com

Website Powered by Inabana Inc. If any part of this website is not working please contact the Webmaster

Reise nach Tansania - Safari, Kilimandscharo und Sansibar