Resevilkor 
Före avresa 
Betalning 
Safarisäsonger 

 

 

 

 

 

Home>Våra Safaris

 

Till Tanzania åker man om man vill uppleva en unik safariupplevelse utöver det vanliga. Vi har lång erfarenhet av att arrangera safariresor till Tanzania.

Hur sätter jag ihop en Safari som pasar mina önskemål?

 

Alla som åker på en Safari har olika planer, budget och önskemål. För att hjälpa dig i din planering så har vi satt ihop några reseförslag på hur du kan lägga upp din Safari. Vi vet att många med hjälp av Internet kan vara ganska pålästa och har redan skapat sig en bild över vad de vill uppleva. Därför brukar vi på ”Pumba Safaris & Adventures Ltd” skräddarsy resor som passar just dina önskemål.

Pumba Safaris & Adventures Ltd strävar alltid efter maximalt nöjda kunder. Med vårat kontaktnät i Arusha är vi nog en av de mest flexibla Safari arrangören som du kan hitta i Sverige. Vi kan i praktiken sätta ihop vilket safari/reseprogram som helst.

Enter a title.

 

 

 

 

 

Enter a title.

 

 

 

 

Resor till Tanzania

Boka en resa till Tanzania och upplev detta vilda och vackra land. Boka safari i Tanzania, sola och bada på Zanzibar eller utmed kusten i ex. Mnemba. Eller varför inte kombinera safari med sol och bad. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Copyright(c) 2011 Pumba Safaris & Adventures Ltd.. All rights reserved.
info@pumbasafaris.com